Alletiders hårfjerning!

Goddag og velkommen til!

Jeg har lige set at de har offentliggjort hvilken julekalender vi kan se på dr i år. Nu kan jeg selvfølgelig ikke lige huske hvad den hedder, men jeg glæder mig allerede. Jeg er bare helt pjattet med julekalendere, men der er stadig 3 måneders tid til at det er December, så jeg gemmer lige det til et andet indlæg.

Så fik jeg også lige en nice besked af min veninde i dag. Hun skrev for at fortælle mig, at man kan få noget nyt hårfjerning nu, så man kan slippe for at skulle bruge skraber og barberblad. Jeg vil næsten gøre hvad som helst for at slippe for at den skide skraber. Den er simpelthen bare så irriterende. Det tager også alt for lang tid, hvis man skal til at arrangerer et bad, barberskum og at det halløj der hører med. Det har jeg ganske simpelt bare ikke tid til at gøre ret ofte. Derfor går jeg også tit i jeans, for så behøver jeg ikke altid lige at have nybarberet ben.

Nu løber hunden rundt om mig, imens jeg sidder og skriver, og det kan kun betyde at det er tid til at komme ud og gå en tur. Det ved han også godt, og det ved jeg godt. Nu vil jeg så til at slutte af her på bloggen, så jeg kan komme ud og bruge lidt kvalitetstid sammen med min allerbedste ven i hele verden.

Vi ses snart herinde igen, ikke sandt?