Biler i Århus

Hey derude!

Jeg er lige kommet tilbage fra en forlænget weekend i Århus, hvor jeg mødtes med nogle gode kammerater, som er flyttet dertil. Vi havde det rigtig super sjovt, og der var så mange ting som vi nåede at få lavet. En af de ting som jeg rigtig godt kunne lide, var da vi var ude og kigge på biler i Århus by, for der har de virkelig mange fede biler. Det er sådan nogle biler, som jeg kun kan drømme om at få lige nu, men jeg håber da på et tidspunkt, at jeg er heldig nok til at være i stand til at få mig sådan en bil.

Der er så mange andre ting, som vi også lavede, men jeg kan nok ikke nå at skrive dem alle sammen herinde, for så bliver jeg nok først færdig til juleaften. Ej okay, det er nok lige lidt af en overdrivelse, men som man siger: overdrivelse fremmer forståelsen, eller noget i den stil.

Håber I alle sammen får en rigtig fed jul. Det sidste jeg gerne lige vil have af hjertet inden jeg runder af, er at sige at I hellere må passe godt på jer selv derude. Jeg skøjtede selv lige på røven her til morgen, da jeg kom ud og der var islag på fortorvet. Av av av. Heldigvis brækkede jeg ikke noget.

Vi ses!