Endelig fik jeg bestilt nogle beslag

Ja, jeg har fundet et par stole ude på lossepladsen, og de mangler ligesom et par beslag, og det er jo noget, som irriterer mig lidt – men hvad kan man regne med, når man finder dem på losseren. Det ved jeg ikke. Nå, men i hvert fald, så har jeg lige bestilt et par beslag herinde, og det skal nok blive rigtig godt, når jeg har fået dem lavet, for de er virkelig fine, og jeg har set dem i genbrugsbutikker til op mod 500 kr stykket, så der har jeg alligevel gjort mig et kup. For udover at de mangler de beslag der, så er de faktisk rigtig, rigtig gode, og det er jo bare helt fantastisk.

download (3)

Nu vil jeg lige gå over og fodre hønsene, for de har ikke fået mad siden i går aftes, og de spiser helt vildt her om vinteren, så det ville jo være helt fantastisk, hvis de lige fik den slags ting; mad.

Tror jeg vil købe mig et nyt bord ud til køkkenet også snart, men jeg er lidt i tvivl om, om det er noget, som jeg vil kaste penge efter lige nu. Jeg kunne jo også kigge ude på lossepladsen, om jeg kunne vre heldig at finde et bord, som passede til min smag. Men synes tit, at det er nogle helt vildt grimme borde, der er derude. Men det er jo heller ikke ILVA – det er jo et sted, hvor folk smider ting ud, fordi de er i stykker, eller de ikke vil have dem længere.