Får snart sko fra en bandagist

Jeg glæder mig utroligt meget til, at jeg modtager mine nye sko, fra denne bandagist fra Kolding, for det er nemlig sådan, at jeg har besluttet mig for, at jeg vil have et par sko, som er håndlavede. Det er en ting, som jeg altid gerne har ville have. De matcher også mit nye jakkesæt helt utroligt godt, og derfor har jeg besluttet, at jeg gerne vil smide nogle penge efter et par sko, som bare passer helt utroligt godt, og jeg glæder mig til at få dem. De er jo lavet efter min fod, og det er bare helt formidabelt.

painting1

Tror også snart, at jeg vil have mig nogle nye sko, som jeg bare køber, for det er nemlig så dejlig enkelt, og så er det jo også nogle fine sko, man kan få, selvom man ikke går til en skomager. Det mener jeg. Det er dog også sådan, at de sko, jeg skal have er utroligt pæne og fashionable, så derfor får jeg dem skræddersyet, hvis man kan kalde dem det – det jeg mener med det er, at jeg får dem lavet hos en skomager, som har forstand på, hvordan MIN fod ser ud, og hvilken stil, der passer til min. Og det ser jeg utroligt meget frem til.

Klokken er ved at blive mange, så jeg vil gå over og handle ind, så jeg kan få mig noget god mad. Jeg skal nemlig lave mad til mig og konen i aften, og det bliver altså rigtig, rigtig godt, kan jeg ellers godt lige sige jer.