Fik ringet til en maler

Jeg er utroligt glad for tiden, for jeg har fået mig et nyt hus, og det er jeg helt vildt glad for, kan jeg godt sige jer. Det er lige præcis sådan, som jeg havde i sinde, at mit drømmehus, skulle være. Det er jo bare for fedt med den slags ting. Nå, men det er jo bare helt fint. Jeg har desuden fået kontakt til en maler, som kommer og maler huset, og det er simpelthen så dejligt, for jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig, rigtig godt, og det er jo helt fantastisk.

images (1)

Jeg har altid drømt om at få sådan et hus, som jeg følte, det kunne være helt vildt fedt, at blive gammel i. Det er en ting, som er helt sikkert, kan jeg godt sige jer. Og det er jo bare helt kanon.

Nå, men nu vil jeg så lige gå mig en lang tur, for det er virkelig lang tid siden, at jeg har fået bevæget mig, og sådan er der jo så meget. Jeg elsker det og det burde du virkelig også – det er nemlig videnskabeligt bevist, at mennesker der går meget, har en bedre livskvalitet, end folk som ikke går så meget, og sådan er det. Det er jo lidt dumt, men altså – det er bevist.

Tror jeg skal have mig lidt god kage til aftenkaffen, for jeg elsker simpelthen kage, skal jeg sige jer. Det smager bare godt. Og så ses vi jo nok herinde igen engang ude i fremtiden – mon ikke?