Havkajakker er guld værd

Hey derude!

Jeg vil gerne lige starte det her indlæg med at fortælle jer om noget, som jeg bare er rigtig super glad for. Havkajakker har reddet mig fra sofaen. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle blive så glad for at komme ud på havet. Her sommeren over har jeg nærmest været på vandet i alle mine vågne timer. Eller det er måske lidt overdrevent, men jeg kan godt lige fortælle jer, at der ikke var nogen dage med godt vejr, som ikke blev udnyttet til at komme ud på vandet og nyde livet.

Nu er vejret ikke lige så godt længere, men det er heldigvis stadigvæk fint vejr til at komme ud og sejle i. Det gode ved en havkajak er, at man bare kan rykke den med hvor som helst, og så kan man jo bare finde et sted, hvor der ikke er alt for stærk vind, eller for store bølger. Se det er smart.

Jeg ved faktisk ikke rigtigt, hvad jeg egentlig vil have haft lavet, hvis jeg ikke havde min havkajak i år. Det var nok bare gået og i bajere og beachvolley, hvilket også er dejligt, men det bliver lidt kedeligt, når det har været det samme i 6-7 år.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med næste sæsons sejleri i havkajakken, for det kommer til at blive endnu bedre end i år, det er jeg sikker på.

Vi snakkes ved, for jeg skal til at komme på arbejde, ellers går jeg bare hen og bliver en kende upopulær.