Her i Køge har vi brug for noget renovering

Vi har et rigtig godt hus, som vi er meget glade for. Det er dog sådan, at det ikke har det for godt mere – altså, rent udseendemæssigt. Derfor har vi besluttet os for, at vi gerne vil have det renoveret, og derfor har vi kontaktet dette firma, som arbejder med renovering i Køge. Det er fordi, at min gode ven, Mikkel, har benyttet sig af dem førhen, og derfor har han anbefalet dem. Det er jeg glad for, for jeg synes tit, at man hører om, at folk er blevet snydt, og det har jeg ikke lyst til, så det er nu rart at vide, at folk har haft godt oplevelser med dem. Det synes jeg.

images

Tror, det bliver virkelig godt, når der er blevet lavet de par ting, der skal laves. Det drejer sig blandt andet om stuen, og vores ydre mure, som trænger til en kærlig hånd. Det bliver bare så godt, hehe.

Jeg har også altid drømt om at få en pejs op, så det tror jeg også vi skal have ordnet, for det bliver altså rigtig godt, hvis det kommer til at ske. Det er så hyggeligt, og jeg kan huske, at mine forældre havde sådan en i mit barndomshjem, og derfor er det noget, som jeg altid har savnet. Jeg vidste ikke noget bedre, da jeg var lille, end at sidde foran pejsen sammen med hele familien og bare hygge. Det var så godt, og jeg var altid i godt humør, når vi skulle det, hehe.