Hvilke bjælkehuse er mon de bedste og nemmeste at lave?

Hejsa med alle jer derude!

 

Jeg kunne godt lige tænke mig at starte det her indlæg med et lille spørgsmål, og så håber jeg bare at der sidder nogle kloge håndværkere og læser med. Hvor svært er det fra en skala fra 1 til umuligt, at lave sådan et gør det selv bjælkehus, som man kan købe og bestille hjem over nettet, hvis man ikke har nogen erfaring med at bygge udover sløjd i folkeskolen?

Grunden til jeg spørger er jo ganske enkelt, at jeg gerne vil bygge mig sådan en lille get-away ude i haven. Måske kan jeg endda indrette det som en lille man-cave, for det må jeg ikke lave kælderen til for konen. Det ender garanteret også med at hun tager over i bjælkehuset, hvis jeg ender med at få sådan et lavet.

Jeg har fundet en god guide til at bygge et bjælkehus her. Det er faktisk fra den side der, at jeg er blevet lidt lun på tanken omkring sådan et bjælkehus der. Jeg har vist det til alle mine venner, og jeg tror mindst der er tre andre, som også går og planlægger at bygge sådan et. Der er jo uendelige muligheder i sådan et lille ekstra rum der. Jeg har også overvejet at indrette det som et slags læserum. Det kunne være dejligt med et sted, hvor man kan tage hen og samle tankerne og læse nogle bøger. Det har jeg altid gerne ville have. Det tror jeg hel sikkert at jeg ville blive glad for. Lad os nu se, hvad det bliver til. Jeg kunne i hvert fald godt lige tænke mig at høre fra jer, hvad I synes. Tak fordi I ville læse med.