Hvilken slags massage mod muskelsmerter?

Hvis du nogensinde har været ude og bruge kroppen til sport, styrketræning eller andre ‘hårde’ ting, så har du garanteret også prøvet at have rigtig ondt i musklerne.

Jeg er selv lige begyndt at dyrke noget fitness med nogle gode veninder, og nu er jeg bare ør i kroppen. Jeg har læst om en masse gode steder at få massage i København, men jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilken type massage, som jeg skal få for at det virker bedst mod muskelsmerter. Jeg har lidt på fornemmeren, at det er en omgang fysiurgisk massage der virker mod muskelsmerter. Det er i hvert fald lige hvad en hurtigt internet søgning fortæller mig, så det har jeg bare tænkt mig at stole på indtil videre. Jeg har da naturligvis også tænkt mig at høre dem på massageklinikken ad, så jeg ender med at få det helt rigtige.

Jeg håber rigtig meget på, at når jeg begynder at gå til massør, at jeg så bliver hurtigere klar til endnu mere fitness, så jeg endnu hurtigere kan blive stærk og fit igen.

Nu vil jeg hoppe ud og forberede mig noget rigtig lækkert kyllingebryst. Det er altid det jeg læser om på nettet, når jeg vil læse om god mad til når man træner. Jeg ved ikke så meget om det, så jeg må jo bare vælge at tro på det man kan finde på nettet.