I 2012 var alle vilde med dagens horoskop

I 2012 var danmarks befolkning vilde med at læse dagens horoskop på de mange hjemmesider, der skriver om astrologi og horoskoper generelt. Hvad dette skyldes, er vi ikke klar over endnu – men det ser ud som om, at der kan være indikationer for, at vi er ved at blive mere åndeligt bevidste og søger svar på en masse spørgsmål i livet ved at kigge udad i stedet for indad. De seneste 50 år har der været en tendens til at kigge indad, når man søger et svar på noget. Det er ikke kun tilfældet nu. For ved f.eks. at læse dagens horoskop finder folk en masse svar og guidelinjer til deres daglige liv og her er der vel kun at sige, at det er godt og ikke skadeligt for noget eller nogen. Når man skal læse dagens horoskop, skal man vel forholde sig kritisk i et eller andet omfang, men hvis man ikke gør det, sker der intet ved det andet end at man kan gå hen og blive skuffet. Vi har ikke den store erfaring med horoskoper eller selve dagens horoskop, men vi vil det prøve det ad – og vores konklusion kommer herunder i næste afsnit. Øjeblik.

dagens horoskop

Ja, så kan vi roligt sige, at der ikke er et øje tørt her på redaktionen. I sidste uge gik vi nemlig igang med at læse dagens horoskop – og vi kan nu konstatere, at det virker. Ikke for os alle, men for os, der turde stole på indholdet. Dette efterlader et par spørgsmål, som vi vil forsøge at besvare her og nu. Er det vores egen imaginære kraft, der gør det muligt for os at tro på de ting, vores daglige horoskoper indeholder? Eller er det fordi, det rent faktisk virker gennem en eller anden indviklet tydnings-kunst af stjerner og planeter? Vi ved det ikke, men vi hører gerne fra nogle af jer derude, som har bedre forstand på det end os. Dagens horoskop har om ikke andet overrasket os helt aldeles meget og de fleste af os er fortsat med at læse det. Vi sidder i øjeblikket og overvejer, om vi skal begynde at uddanne os, så vi selv kan lave horoskoper til hinanden, men vi har erfaret, at det vil tage mellem 5 og 10 år, så det bliver nok ikke til noget foreløbig. Ikke desto mindre er det noget vi vil forsøge at fokusere på fremover her på hjemmesiden. 2012 var året for at læse dagens horoskop og det var 2013 også. Hvad bliver det mon i 2014? Det er der ingen der ved endnu.

Vi vil slutte af med at sige tak for jeres tid. Hvis I selv går med tanker om at læse mere om horoskoper og hvad dagens horoskop bygger på, kan I besøge nogle af de store danske hjemmesider, der skriver om astrologi. Hertil skal I nok igang med at lave en del research selv, men vi kan skrive under på, at jo længere man når ind i det, des mere spændende bliver det at læse om. Dagens horoskop dikterer i øjeblikket hvordan og i hvilket omfang vi på redaktionen forholder os til vores fordybelse i emnet – og som du sikkert allerede har regnet ud – stod der i dag, at vi skulle have fokus på vores interesser og bare komme udover stepperne!