Jeg glæder mig til at mit tangentbord fra IBM ankommer

Jeg har været herinde og bestille et tangentbord fra IBM, og jeg kan slet ikke vente til det ankommer, for det er nemlig således, at jeg virkelig, virkelig har brug for sådan et på mit hjemmekontor, og derfor er det jo rigtig fedt, hvis det snart kommer, da jeg netop har fået mig en fed lejlighed, hvor jeg har plads til at have mig et kontor, kan jeg godt sige jer.

images (2)

Men okay, det er sådan, at jeg overvejer at blive selvstændig webudvikler, og der kunne jeg virkelig også godt bruge det, idét jeg har erfaret, at andre nyder rigtig godt af det. Og jeg glæder mig så meget til at det hele kommer op at køre! Det er én ting, som jeg tit har tænkt på, og som jeg faktisk går og tænker på hele tiden, for det er en drøm, som jeg har haft i rigtig, rigtig lang tid.

Nå, men jeg tror, at jeg vil gå ind og vække min søde kone, for klokken er mange, og det er vist på tide, at hun skal til at stå op, for hun har snart sovet i et par timer, og hun har lovet at lave mad i dag, imens jeg laver noget arbejde. Det er dog ikke noget, som hun gør hver dag, men hun skal tidligt op i morgen, så det er nok bedst, hvis hun ikke ligger og sover hele dagen væk, ikke? Det vil jeg mene.

Kan I ellers have det rigtig, rigtig godt? Så ses vi jo nok herinde igen på et tidspunkt.