Ordenlig cirkelskæring i Aalborg!

Ja goddag, og velkommen til bloggen.

Nu kan det godt være, at det her kommer til at lyde en lille smule specielt, men jeg kommer altså med det alligevel. En af mine gode kammerater og jeg skal have fat i en, som kan lave noget der hedder cirkelskæring, helst i Aalborg området, tak. Hvis der er nogen af jer læsere, som tilfældigvis lige sidder og har nogle gode kort på hånden der, så vil jeg da mægtig gerne lige høre fra jer. Enten kan I bare sende mig en kommentar her på dette blogindlæg, eller også så kan I sende mig en mail. Min mail kan I finde her på bloggen. Jeg er ikke så meget for at skrive min mail i indlæggene, for har haft lidt dårlige oplevelser med nogle spam-bots eller noget, der lige fanger den, og begynder at fylde mig med alverdens skidt og møg.

Ellers er der lidt andre forskellige ting, som jeg skal have styr på. Jeg skal blandt andet ud og have købt mig nogle nye fodboldstøvler, og det bliver altså bare for fedt. Har kigget en del på nogle mørkeblå adidas, som jeg rigtig gerne vil have, for de ser så gode ud, at jeg kun kan blive bedre fra dem.

Bum bum, ja så er der vist heller ikke så meget andet, som jeg kan skrive om. Det skulle da måske lige være, at jeg lige kan ønske jer en god weekend her en dag i forvejen. Jeg kan jo godt lide at være tidligt ude.