På udkig efter lejebolig her i Odense!

Goddag alle sammen! Det er sørme bare lækkert at weekenden er overstået, så jeg kan komme tilbage på jobbet. Har helt savnet at være på arbejde. Det kan godt være at det lyder lidt tosset, men det er rent faktisk sandt. Det er første gang nogensinde, at jeg har været så glad for at arbejde, som jeg er nu, og det er fandme bare for fedt.

Har nu også haft en rigtig god weekend, det kan jeg godt lige fortælle jer. Nu skal jeg kigge lidt efter en fed lejebolig her i Odense, og så skal jeg bare se om jeg ikke kan få den lejet i en allerhulens fart, for jeg er ved at være lidt træt af, at jeg bliver nødt til at køre fra Kolding til Odense hver eneste dag, og tilbage igen, bare for at komme til og fra arbejde. Hvis der er nogen af jer derude, som kender til det ene eller det andet, så vil jeg meget gerne have en kommentar under indlægget, hvilket jeg håber meget på.

Her i dag, når jeg er færdig med at arbejde, og kommer hjem til Kolding, så vil jeg gå mig en rigtig god tur. Jeg er virkelig begyndt at savne mine daglige gåture, for jeg får nemlig ikke rigtig gået så mange ture længere, og det er altså ærgerligt. Jeg er også begyndt at gå all-in på at bruge tandtråd igen, da det er super vigtigt, og det er virkeligt noget, som jeg let kan glemme.