Rust på bilen er ikke godt

Jeg har det rigtig godt, men altså, jeg har lige købt mig en ny bil – eller, den er ikke ny, men den har det ikke så godt. Den har nemlig lidt rust, og det er jo ikke så godt, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil give den lidt rustbehandling. Eller, det er selvfølgelig ikke mig selv, der skal stå for det, men jeg har snakket med dem her om det; http://www.aarhuspavacenter.dk/rustbehandling-med-pava. Det vil de meget gerne, og det bliver for fedt. Men altså, det er jo ikke sådan, at de bare gør det, det er selvfølgelig noget, som de får penge for, men de bekræftede at de godt kunne gøre det, og det er jeg bare vildt glad for, for jeg snakkede med et andet værksted, som ikke lige kunne gøre det, og det gjorde mig lidt ked af det, men sådan er der jo så meget.

images

Jeg har tidligere haft en bil, som jeg måtte skrotte på grund af noget rustskade, og det var ikke så fedt, for jeg vidste jo godt, at jeg kunne have gjort noget ved det, men det skete bare ikke rigtig, så sådan er det. Det skal jeg jo ikke gå og tænke på nu her, men altså… Det er da irriterende, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil passe ekstragodt på den her nye bil, som jeg har fået.

I aften skal jeg besøge min gode mor, og det bliver hyggeligt. Jeg elsker hende virkelig meget, og det er jo bare dejligt,  skulle jeg hilse og sige. Jeg elsker også min far.