Skal bruge låsesmed!

Hey med jer derude!

Så er det jo sådan en dejlig tirsdag i dag, og det er bare en dejlig dag. Jeg forsøger så vidt muligt ikke at tænke for meget over hvad dag det er, og bare tage alle dage som de kommer. Når det lykkedes mig, så er det en skøn følelse, for der er altså ikke noget værre end at være lidt nede i kulkælderen, bare fordi det ikke er fredag eller lørdag. Det vil gerne af med.

Nok om det. Nu ligger landet sådan, at jeg skal til at flytte ud af min lejlighed, og jeg har fået lov af min kære udlejer til selv at male min lejlighed, og have den sikret med nye låse, da de gamle er lidt slidte. Det er jo skønt, for der er altså en del penge af spare der. Jeg har været inde og kigge efter maling. Jeg har et par gode venner, som gerne vil komme og hjælpe mig med at male min lejlighed, og det er jeg rigtig taknemmelig for. Det betyder nemlig meget. Det er rart at vide at man har venner, som er villige til at hjælpe en, når man har brug for det. Jeg tvivler på at jeg ville kunne få malet hele lejligheden selv, så ja, det betyder rigtig meget for mig. Med hensyn til låsesmed, der kan man ikke rigtig spare der. Det ville i hvert fald være et tosset sted at spare penge.

Nu skal jeg til at pakke min computer sammen, for jeg skal lige ud og hjælpe en kammerat med at hente en båd, som han har købt. Glæder mig til at se hvordan den ser ud. Vi håber selvfølgelig på at den er i rigtig god stand, men det var lidt svært at se da vi var ude og kigge på den, hehe.

Det er lidt satset, men okay.. Vi fik den billigt.

Vi ses!