Tagarbejde – hvad skal man vide?

Hej og velkommen til min hjemmeside, som jeg bruger som min blog!

Nu ligger landet sådan, at jeg gerne lige vil have ordnet mit tag, inden det for alvor begynder at blive koldt, og vinteren kommer på besøg. Det kunne være ret cool lige at få det fixet, for jeg har på fornemmelsen at vi godt kan gå hen og få en rimelig barsk vinter i år. Det er lidt som om at vi hvert år slår en ny varme- eller kulderekord, og med det her besynderlige vejr vi har haft i år, så skulle det i hvert fald ikke undre mig, hvis vinteren vi får i år bliver en led én. Jeg har kigget på tagarbejde i Vejle, læs mere her, for det er jo nok her i Vejle at jeg skal have fundet nogen der kan hjælpe mig. Det skal nok blive spændende at se, hvad jeg skal støve op af tilbud. Jeg håber på at det ikke bliver alt for dyrt, for jeg forsøger nemlig også at spare sammen til en ny bil, men det ligger først et år eller to ud i fremtiden, hvis det overhovedet kan gøre det.

Jeg har også lige været ude og købe lidt ind til mit lille drivhus, for jeg tror nemlig godt at jeg kan få groet lidt forskellige ting, selvom vejret bliver rigtig koldt. Jeg tror jeg vil starte med lidt salat, og se om det kommer til at gro, og så vil jeg måske også prøve med nogle tomater. Jeg har på fornemmelsen at chillier lige skal have lidt varmere vejr, så det må vente til sommer. Jeg har en lille chiliplante i mit vindueskam, som klarer det rigtig fint. Jeg glæder mig til at bruge den til en eller anden ret en dag.

På gensyn.