Gratis Online Poker Guide til almindelige fejl

Med populariteten af poker, og den brede eksponering, den nu modtager, er der stadig nogle spillere, der ikke kan spille med folkemængderne. De synes at mene, at poker er en one size fits all spil. Det er bare ikke sandt. Der er lige så mange forskellige typer poker, som der er mennesker, der spiller poker. Men selv i denne inkluderende poker verden er der visse almindelige fejl, der er lavet.

Den første type fejl er ikke at gøre dit hjemmearbejde. Dette gælder især, hvis du har venner, der er bekendt med sporten. Landing på en sport relateret artikel på den lokale avis eller bladre gennem tv-nyheder, kan du nemt få spundet til at tro, du kender alle de nyeste træk og strategier. Hjælper det virkelig, at du ikke har brugt meget tid på at studere sporten selv? Tænker, at du ved alt om den sport, du spiller, er fint og dandy at overbevise dig selv om, at du er en mester pokerspil, men det gør dig ikke en. En hel del erfarne pokerspillere vil fortælle dig, at de lærer at spille poker på den hårde måde. Theyugi gow “den grimme Windfalls” lærte mig år siden. Stormfald er hænder, som du taber, og så kan du aldrig få det ud af dit sind. Du er nødt til at overbevise dig selv om, at disse hænder ikke sker ofte, og hvis de gør du måske ønsker at re-buy og forsøge atJose y Bugirosa. Hvis du holder spørge dig selv “hvorfor gør jeg dette Jose y Problem”, vil det aldrig blive løst.

At lave mentale fejl er spild af tid, og poker er ikke anderledes. Vi skal være i stand til at se på os selv i spejlet og sige “dette er et dårligt beat, det stinker, jeg er busted,” uden at tillade os at begynde at bebrejde en anden eller held i spillet. Hvis vi ikke stopper denne selvdestruktionsmekanisme, kan vi ikke blive herrer over vores følelser og observationsevner. Mestre i vores følelser er disciplinerede personer, der kan vælge mellem en række følelsesmæssige skærme. Disciplinerede personer, der har udviklet sig, tænker meget logisk, analyserer meget grundigt og følger den aktuelle udvikling og den offentlige mening, de er mest tilbøjelige til at blive herrer over deres følelser.

Må ikke altid lade dig blive involveret i et pokerspil, fordi du tror, du er bestemt til at vinde hver gang, bør du tage en pause først for at samle dine tanker. Spil ikke hænder, der er uden for din bankroll tak. Afveje alt op, tage en pause og begynde at tænke. Når du tager en pause, bør du ikke glemme, at der er en masse følelsesmæssigt involveret spil derude. Må ikke tænke på din hånd, især leje hænder som “Hvad nu hvis han har 10-8, og jeg har Jack-9?”, Hvilket fører til en masse at miste plays.osphere eller meget ladede situationer, der sker i spillet. Besvar disse spørgsmål, og du har en meget større mulighed for at vise sig at være meget bedre end summen af de dele, du spiller.

Jeg håber virkelig, du vil prøve dette trick, fordi det vil gøre dit pokerspil meget sjovere at se!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *